Veelgestelde vragen

Hoelang duurt het voor de foto’s worden geleverd?

Afhankelijk van de grootte van de opdracht en dus het aantal foto’s worden de foto’s binnen 1 dag tot 4 weken erna geleverd. Uiteraard is ook een spoedgeval bespreekbaar!

Hoe krijg je het materiaal geleverd?

Je krijgt de bestanden altijd in Jpeg en in twee formaten geleverd via WeTransfer. Grote, full HD bestanden voor grote afdrukken bijvoorbeeld en kleinere, makkelijker te hanteren en te versturen bestanden voor social media en website. Indien gewenst is ook een USB stick mogelijk.

Hoe zit het met de betaling?

De betaling van de factuur dient te geschieden binnen 14 dagen na factuurdatum. Bij het aangaan van onze overeenkomst ben je akkoord gegaan met de algemene voorwaarden.

Hoe zit het met de rechten en het gebruik van social media?

Je hebt de gebruiksrechten van de beelden. Je bent daardoor vrij om de beelden onbeperkt te gebruiken. Het auteursrecht op de fotografische werken berust bij Maria van der Valk Fotografie. Naamsvermelding bij een foto is van toepassing op plaatsen waar dat gebruikelijk is (zoals een colofon of onder een foto bij een krantenpublicatie). Ik mag de foto’s gebruiken in mijn social media kanalen, mijn websites en andere publiciteitsdoeleinden. Indien anders gewenst kunnen we hierover afspraken maken.